17 februari 2018

Presentatie Verkiezingsprogramma 2018 - 2022

Bouwen in vertrouwen!

Fractievoorzitter Jan Willem Bakker heeft het eerste exemplaar van het nieuwe verkiezingsprogramma van SGP Urk overhandigd aan Louwe Gnodde. Dit deed hij samen met kleindochter Aliene Gnodde; lid van SGP Jongeren Urk. Louwe is een van de oudste leden van de SGP Urk en een rasechte urker.

Het vertrouwen dat we van trouwe leden als Louwe altijd hebben gekregen willen we ook de komende periode weer waarmaken. Vandaar dat het verkiezingsprogramma de titel “Bouwen in vertrouwen” draagt.

Presentatie verkiezingsprogramma 2018-2022 Bouwen in vertrouwen aan SGP lid Louwe Gnodde

We hebben een dorp met een rijk verleden en cultuurhistorie die gekoesterd moeten worden. Maar ook een dorp waar Gods Woord een centrale plek in de samenleving inneemt en de zondag een rustdag is. Een dorp waar we in afhankelijkheid van God in vertrouwen willen bouwen aan de toekomst. Een toekomst die niet altijd even makkelijk lijkt te worden wanneer we denken aan de visserij. Toch wil de urker SGP zich, samen met de provinciale, nationale en Europese afdelingen van de partij, blijven inzetten voor de visserijsector. Er moet voldoende ruimte en gelegenheid zijn om op Urk te wonen, werken en recreëren. Urk als veilige thuishaven voor jong en oud, want samen maken we Urk tot de parel van Flevoland. Aan dat Urk wil de SGP bouwen in vertrouwen!